Header

Zomer van een Goei Leven

Tijdens de Zomer van een Goei Leven 2022 zetten wij 25 (+ 1) evenementen in het Land van Cuijk in de etalage. Door deze evenementen in één kalender te bundelen laten wij inwoners en bezoekers van het Land van Cuijk zien hoe bijzonder, divers én aantrekkelijk onze regio is.
Op de lijst staan zowel evenementen met nationale bekendheid én aanzien (Daags na de Tour, De Vaart. De Vierdaagse) als kleinere activiteiten die uitstekend passen bij het karakter van ons Land van Cujk (dineren in de wijngaard, muziek op de Maas en kleinschalige festivals).


De kalender is samengesteld in overleg met stichting Goei Leven. De lokale en regionale toeristische platforms en Land van Cuijk Boert Bewust hebben evenementen aangedragen voor de Zomer van een Goei Leven.
Het idee van de Zomer van een Goei Leven is gebaseerd op de Nacht(en) van een Goei Leven, die voor de coronaperiode in het Land van Cuijk zijn georganiseerd. Met dat verschil dat de evenementen nu niet in één weekeinde plaatsvinden maar over een langere periode -van begin juni tot en met eind september- zijn verspreid.
Zie bijgaand de kalender van de Zomer van een Goei Leven 2022.

Voor een overzicht van evenementen die deze zomer in het Land van Cuijk plaatsvinden en niet in de kalender van Zomer van een Goei Leven zijn genoemd, verwijzen wij graag naar de agenda van het Land van Cuijk.