Header

Online vakantiebeurs 2023

ONLINE VAKANTIEBEURS 2023
WWW.VAKANTIEINEIGENLANDVANCUIJK.NL

Van 1 februari tot en met 1 juli 2023 organiseert Visit Land van Cuijk de derde Online Vakantiebeurs: www.vakantieineigenlandvancuijk.nl 
Het Land van Cuijk is nog steeds de enige toeristische bestemming in Nederland die een eigen digitale vakantiebeurs houdt.
 
De beurs is vijf maanden lang, 24 uur per dag, te bezoeken. Het is het perfecte online podium voor toeristische organisaties en ondernemers, die zich laagdrempelig willen presenteren aan potentiële bezoekers. 
 
Wat doen we in 2023 anders?
We hebben in de afgelopen twee jaar veel geleerd over hoe bezoekers naar onze Online Vakantiebeurs komen en wat ze daar komen doen. 
In 2023 maken we de beurs interactiever. Dat doen we samen met de deelnemende bedrijven en organisaties. De beurs krijgt een eigen gastvrouw, die bij het openen van de beurspagina de bezoekers welkom heet.
De deelnemers aan de beurs stellen we in de gelegenheid om ‘persoonlijker contact’ te maken met de bezoekers, zonder dat het de ondernemers veel extra tijd kost. Wij stemmen vooraf met alle deelnemers af hoe zij zich op de beurs kunnen presenteren.
Verder vervangen we het Welkomstpakket van afgelopen jaar door een Voorpretpakket. Wij willen de aanvragers van een pakket niet alleen laten zien hoe mooi het is in het Land van Cuijk, maar ze ook alvast de voorpret van een eventueel bezoek aan onze regio laten beleven.
 
Wat verder nieuw is? Wij brengen géén kosten in rekening voor onze ToerismePartners Land van Cuijk. Deelname aan de Online Vakantiebeurs is voor hen GRATIS! .