Header

Zomer van een Goei Leven 2023

Tijdens de Zomer van een Goei Leven 2023 zetten wij 25 evenementen in het Land van Cuijk in de etalage. Door deze evenementen in één kalender te bundelen laten wij inwoners en bezoekers van het Land van Cuijk zien hoe bijzonder, divers én aantrekkelijk onze regio is.

Stichting Goei Leven en Visit Land van Cuijk hebben samen 25 evenementen geselecteerd, die symbool staan voor de gastvrijheid en de organisatiekracht in het Land van Cuijk. Bij het maken van de selectie hebben Goei Leven en Visit Land van Cuijk rekening gehouden met een goede spreiding van de evenementen over zowel de regio als de zomerperiode én of evenementen ook interessant zijn voor meer dan alleen de eigen omgeving. 
Op de kalender van de Zomer van een Goei Leven staan zowel evenementen met nationale bekendheid én aanzien, zoals Daags na de Tour, De Vaart en de doortocht van de Vierdaagse, als kleinschalige activiteiten die passen bij het karakter van het Land van Cuijk. Denk bijvoorbeeld aan een tweedaags fietsfeest, dineren op een boerenerf, muziek op de Maas en gezellige festivals.