Header

RBT biedt businessarrangementen aan

Maandag 08 oktober 2018
De grotere bedrijven in het Land van Cuijk krijgen regelmatig gasten over de vloer. Potentiële kopers van nieuwe machines, maar ook kwaliteitscontroleurs en collega’s van andere, soms buitenlandse vestigingen. Of hun partners.
Niet zelden verblijven zij meerdere dagen in onze regio. Bedrijven breken zich al eens het hoofd over hoe zij hun gasten een aantrekkelijk programma kunnen bieden. Uiteraard valt er veel te vertellen over hun onderneming of over de producten die zij maken, maar wat laten zij hun bezoekers verder nog zien?
Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk kan bedrijven helpen een interessant programma te maken. Daarbij maakt het RBT gebruik van haar kennis van het bijzondere toeristisch-recreatieve aanbod in de regio én het netwerk dat zij in de afgelopen drie jaar  heeft opgebouwd. Op aangeven van de bedrijven kan het RBT, uiteraard mede afhankelijk van de behoeften van gasten, uitstapjes naar musea in het Land van Cuijk plannen, maar ook culinaire proeverijen organiseren, verrassende fiets-, wandel- en vaartochten aanbieden en ontspannen avondjes verzorgen. Ook excursies naar andere bedrijven of inspirerende kennissessies behoren tot de mogelijkheden. 
Zo kunnen bedrijven er, samen met collega-bedrijven in de regio én het RBT, voor zorgen dat gasten een onvergetelijke herinnering overhouden aan hun bezoek aan het Land van Cuijk. Unieke ervaringen die zij graag met hun achterban, zowel zakelijk als privé, willen delen.
Meer weten? In de jongste uitgave van het magazine InZaken Land van Cuijk is uitvoerig aandacht besteed aan het aanbod van het Regionaal Bureau voor Toerisme om businessarrangementen samen te stellen. Mochten bedrijven daar belangstelling voor hebben, dan kunnen zij contact opnemen met toeristisch manager Erik Jansen, via mail erikjansen@rbtlandvancuijk.nl