Header

ToerismePartner Land van Cuijk

In de community ToerismePartners Land van Cuijk werken partijen (toeristische ondernemers en organisaties, gemeente, platforms en maatschappelijke partners), die belang hebben bij een sterke toeristische sector, samen om het Land van Cuijk nog beter te kunnen promoten als een aantrekkelijke reisbestemming. 

Deelname aan ToerismePartners Land van Cuijk is GRATIS
Bekijk hier wie zich al hebben aangemeld als ToerismePartner Land van Cuijk!

MELD JE NU AAN via dit formulier !

---

Wat mag je verwachten als je ToerismePartner Land van Cuijk wordt?

Voor veel ondernemers en organisaties wordt deelnemen aan een community écht interessant als aan de samenwerking ook aantrekkelijke voordelen verbonden zijn.

De voordelen op een rij:
  • concrete invloed op onze plannen voor de promotie van toerisme in het Land van Cuijk;
  • kosteloze deelname aan ons kennisprogramma SamenScholing;
  • exclusieve deelname aan onze promotiemiddelen.
Verwachten wij ook iets terug?
Ja.  
Bij een community gaat het om samenwerken op basis van wederkerigheid. Wij zien samenwerking als ‘geven en nemen’. Zodat we er samen beter van worden.
Wij verwachten dat jij ambassadeur van het Land van Cuijk wilt zijn. Dat jij bijvoorbeeld de promotiemiddelen van het Land van Cuijk aan jouw gasten aanbiedt en dat je op jouw eigen website ook verwijst naar wat er in het Land van Cuijk te beleven valt. 
Sámen versterken we het toerisme in het Land van Cuijk!
 
Wat is ToerismePartners Land van Cuijk NIET?
ToerismePartners is geen belangenbehartiger voor de toeristische ondernemers en organisaties in het Land van Cuijk. Die rol is én blijft weggelegd voor (branche)organisaties als HISWA-Recron, Koninklijke Horeca Nederland en SVR. 
ToerismePartners richt zich uitsluitend op wat er voor nodig is om het Land van Cuijk te laten ervaren als een aantrekkelijke toeristische bestemming. Dat kan variëren van het maken en verspreiden van promotiemiddelen tot en met het helpen bij het ontwikkelen van nieuw toeristisch aanbod.