Header

Inspiratiedag 2023: 'Je moet schieten, anders kun je niet scoren'

Dinsdag 17 oktober 2023
Het was een van die vele unieke uitspraken van oud-voetballer Johan Cruijff: “Je moet schieten, anders kun je niet scoren”. Met andere woorden, als je geen risico neemt en de bal plichtmatig blijft rondspelen maak je ook geen doelpunten – en kun je de wedstrijd niet winnen.
‘Je moet schieten, anders kun je niet scoren’ is ook het thema van onze jaarlijkse Inspiratiedag, op donderdag 9 november aanstaande. We hebben opnieuw voor een toepasselijke locatie gekozen: het clubhuis van voetbalvereniging EGS’20 in Escharen. Daar waar samenwerking tussen drie voetbalverenigingen hebben geleid tot sportieve ontwikkelingen waar de voormalige besturen en leden nooit van hadden durven dromen.
 
Uitnodiging verstuurd naar ToerismePartners
Voor de Inspiratiedag zijn dit jaar alleen de 134 ToerismePartners Land van Cuijk uitgenodigd. Zij hebben via de mail, het programma (zie onderstaand) voor de Inspiratiedag ontvangen. In de uitnodiging is ook een link naar het aanmeldformulier opgenomen. 

Geen ToerismePartner en toch graag deelnemen?
Meld je dan nu aan als ToerismePartner Land van Cuijk. Je kunt je kosteloos aansluiten bij deze community door het aanmeldformulier in te vullen. We sturen je dan alsnog het aanmeldformulier van de komende Inspiratiedag toe.