Header

Bijeenkomst start toeristisch seizoen 2022

Dinsdag 22 maart 2022
Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk organiseert op donderdag 14 april de  startbijeenkomst toeristisch seizoen 2022. De bijeenkomst vindt plaats bij De Lamperse Hei in Wanroij, begint om 10.00 uur en eindigt om uiterlijk 12.00 uur.
Aanmelden kan via info@rbtlandvancuijk.nl. Deelname is (uiteraard) gratis.


Voor de meeste dagattracties en verblijfsaccommodaties in het Land van Cuijk start het nieuwe toeristische seizoen in het weekeinde van Pasen. 
Voordat de drukte losbarst wil Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk een hart onder de riem steken, laatste tips en ideeën uitwisselen, het nieuwe Fiets & Wandelboekje en aanwezigen in de gelegenheid stellen om eigen folders en kaarten te delen met collega-ondernemers en -organisaties.
 
PROGRAMMA
 
9.30 uur           zaal open
10.00 uur         welkom en toelichting op programma

10.05 uur         de eerste 100 dagen van voorzitter Pierre Bos
10.20 uur         onze plannen voor 2022
10.40 uur         overhandiging 1e Fiets & Wandelboekje 2022

10.45 uur         de kracht van sociale media – een presentatie van onze partner Social Noot
Hoe je als toeristische bedrijven en organisaties succesvol sociale media kunt inzetten. Met aan het einde van de presentatie een mooi aanbod!

11.15 uur         vragenronde en afsluiting 
tot 12.00 uur    gelegenheid voor informele ontmoeting. Plus: uitreiking Fiets & Wandelboekjes en delen/’ruilen’ van folders, flyers en kaarten.
Wil je jouw promotiemateriaal met anderen delen, neem het mee!

Wij hopen jou te mogen ontmoeten! Stuur, als je van plan bent te komen, vóór 12 april een berichtje (met aantal deelnemers) naar info@rbtlandvancuijk.nl