Header

5 tips gezamenlijke promotie

Hoe kun jij helpen om het Land van Cuijk te promoten?
 
TIP 1: DEEL DE AGENDA
Het Land van Cuijk heeft een eigen agenda, met een uitvoerig overzicht van de activiteiten die in onze regio plaatsvinden. Deel de agenda via jouw eigen website. Dat is betrekkelijk eenvoudig én gratis. Neem contact op met Cybox (info@cybox.nl); zij helpen jou graag om het agendablok op jouw site te plaatsen.
Zorg er ook voor dat de agenda up-to-date blijft. Stuur jouw activiteiten en evenementen in 

TIP 2: VERWIJS NAAR @VISITLANDVANCUIJK
Maak je regelmatig gebruik van sociale media (Facebook, Instagram, Twitter)? Verwijs in jouw posts naar @visitlandvancuijk en wij zorgen ervoor dat jouw berichten verder worden verspreid.
Je mag natuurlijk ook onze berichten delen…
 
TIP 3: DEEL MATERIAAL UIT
Wij verspreiden al het promotiemateriaal zo breed mogelijk, via onder meer verblijfsaccommodaties en Toeristisch Informatiepunten. Deel het zoveel en actief mogelijk uit! Hoe beter jij jouw bezoekers informeert over wat er in het Land van Cuijk te beleven valt, hoe meer ze jou, als gastheer of gastvrouw, waarderen.
 
TIP 4: ZOEK ELKAAR OP
Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. Zoek elkaar op en maak gezamenlijke afspraken over bijvoorbeeld excursies, vervoer, evenementen, doorverwijzen bij drukte, het aanbevelen van een restaurant of andere onderwerpen waarop samenwerking mogelijk is.
 
TIP 5: VERGROOT JOUW KENNIS
Kom naar de bijeenkomsten die Visit Land van Cuijk in 2023 organiseert. Van een grootschalige Inspiratiedag tot klankbordbijeenkomsten en workshops. 
Lees onze wekelijkse nieuwsbrief.