Header

Traject internationalisering 2023-2024

Beste deelnemers aan het traject internationalisering,


op deze (besloten) pagina delen wij actuele informatie, presentaties, relevante links en andere interessant nieuws over het traject Internationalisering. Het traject is een gezamenlijk initiatief van VisitBrabant en Visit Land van Cuijk, is gestart op 5 december en loopt tot en met september 2024. Aan het traject nemen zeventien bedrijven uit het Land van Cuijk deel.


Belangrijke data
 

5 december 2023 kick-off (heeft plaatsgevonden)
januari 2024 (datum ntb) webinar Clonable
1 maart 2024 werksessie reviewmanagement
juni 2024 (datum ntb) terugkomdag
oktober 2024 (datum ntb) evaluatie


Presentaties


Zie onderstaand de presentatie van de kick-off bijeenkomst van 5 december 2023.

Links naar e-learning


VisitBrabant heeft een aantal interessante e-learnings gemaakt. Het doorlopen van de e-learnings kost maximaal een half uur per training en kun je doen op elk moment van de dag. Nodig ook jouw collega's en/of medewerkers uit om de e-learnings te doen.
Elke e-learning wordt afgesloten met een toets. Heb je minimaal 6 van de 10 vragen goed bea ntwoord dan ontvang je een certificaat. De certficaten worden uitgereikt tijdens onze volgende sessie op 1 maart aanstaande. 


Event Expeditie Brabant

Tijdens de kick-off is gesproken over een evenement dat VisitBrabant op 14 maart 2024 organiseert,
Je kunt je daarvoor aanmelden via onderstaande link. Goed om te weten dat Visit Land van Cuujk voornemens is om een bus te regelen zodat alle Land van Cuijkse deelnemers gezamenlijk naar Oisterwijk kunnen reizen.


Beeldbanken

Wil je gebruik maken van het beeldmateriiaal van VisitBrabant, klik dan op onderstaande link

​Beeldbank VisitBrabant

Ook Visit Land van Cuijk heeft al langer een eigen beeldbank. Zie onderstaande link.
Achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuwe, uitgebreidere én gebruikersvriendelijkere, beeldbank voor ondernemers en organisaties in het Land van Cuijk. In de komende periode worden nog tientallen extra foto's aan de beeldbank toegevoegd. Zodra de nieuwe beeldbank online gaat laten we het jou weten.

Beeldbank Land van Cuijk


Toplijstjes

Tijdens de kick-off van 5 december 2023 heeft een aantal deelnemers gevraagd naar 'toplijstjes' (top-10, top-8, top-5, etc) van activiteiten en bezienswaardigheden in het Land van Cuijk die zij met hun gasten kunnen delen of bijvoorbeeld op hun site kunnen plaatsen.
Onderstaand een aantal voorbeelden van toplijstjes die naar eigen inzicht gebruikt kunnen worden.