Header

Promotie 2024

Visit Land van Cuijk ontwikkelt ook in 2024 promotiemiddelen, waarmee we vakantiegangers én eigen inwoners willen attenderen op wat het Land van Cuijk tot een aantrekkelijke toeristische bestemming maakt:

1. HET FIETS & WANDELBOEKJE 2024
Ook in 2024 wordt een boekje gemaakt met de mooiste fiets- en wandelroutes in het Land van Cuijk.
De advertentietarieven zijn nagenoeg gelijk aan vorig jaar. 
 
2. DE 'ER-OP-UIT'-GIDS
Het Land van Cuijk Magazine (laatste uitgave was in 2020) is terug. Op veler verzoek. Het magazine komt in plaats van de Vakantiekrant. Het minimaal 48 pagina’s tellende magazine geeft een uitstekend overzicht van wat er in 2024 in het Land van Cuijk te doen is. Daarom noemen we het nu ook een ‘Er-Op-Uit’-gids.
 
3. LAND VAN CUIJK BELEVINGSTAS
Afgelopen jaar zijn er bijna 1000 informatiepakketten over het Land van Cuijk verstuurd naar wie daar belangstelling voor had. Onder de aanvragers waren veel inwoners van het Land van Cuijk én terugkerende bezoekers. Om die reden is besloten de informatiepakketten te vervangen door zogenaamde Belevingstassen, die via de Toeristische Informatiepunten en een aantal verblijfsaccommodaties worden verspreid.
Heb je interesse om een kortingsvoucher van jouw bedrijf aan de tas toe te voegen? Laat het ons dan weten.
 
4. PLATTEGRONDEN LAND VAN CUIJK
Op verzoek van ToerismePartners maken we in 2024 een toeristische plattegrond van het Land van Cuijk. De plattegronden worden als ‘afscheurblok’ aangeboden aan Toeristische Informatiepunten en een aantal verblijfsaccommodaties. Wil je een advertentie op de plattegrond plaatsen? Dat kan. 

Interesse om mee te doen?
Stuur een mail naar info@visitlandvancuijk.info. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

De promotiemiddelen worden ontwikkeld in samenwerking met Cybox internet & communicatie, Eefke Peeters en Social Noot.