Header

'Er-Op-Uit'-Gids 2024

Afgelopen jaar kreeg Visit Land van Cuijk regelmatig de vraag of er toch weer een magazine kon worden uitgegeven. Het is niet zo dat de Vakantiekrant niet werd gewaardeerd (gemiddeld een 7,5 in de enquête onder ondernemers en organisaties), maar het formaat en de papiersoort nodigden bezoekers onvoldoende uit om de krant mee te nemen. Uiteraard zijn de promotiemiddelen van Visit Land van Cuijk daar wel voor bedoeld. 
 
Visit Land van Cuijk heeft daarom besloten weer een magazine te gaan uitgeven. Het belangrijkste verschil met de vorige magazines, waarvan de laatste in 2020 verscheen, is dat het nu een ‘Er-Op-Uit’-gids wordt. In de uitgave ligt een sterk(er) accent op wat er in het Land van Cuijk te beleven valt, zoals evenementen, bezoek aan musea, rondleidingen, thematische activiteiten, gezinsuitjes, etc. Dus geen interviews met lokale prominenten of reportages van ondernemers, maar concrete en compacte informatie voor de bezoekers en de inwoners van het Land van Cuijk over activiteiten en evenementen.

De ‘Er-Op-Uit’-gids komt al rond 1 maart 2024 beschikbaar. De oplage wordt 15.000 exemplaren. Er komt ook een digitale versie beschikbaar die je, bijvoorbeeld als bijlage bij een boekingsbevestiging, naar toekomstige bezoekers kunt sturen.
Wil je graag ‘Er-Op-Uit-‘-gidsen aan jouw gasten uitgeven? Begin 2024 laten wij via onze wekelijkse nieuwsbrief weten hoe en wanneer wij de boekjes gaan verspreiden.
 
Adverteer in de ‘Er-Op-Uit’-gids 2024
Net als in voorgaande jaren is het mogelijk te adverteren in het Fiets & Wandelboekje.
De tarieven zijn gelijk aan die van het Land van Cuijk Magazine 2020.

formaat tarief, excl BTW
1/1 pagina (297 x 210 mm) € 650
½ pagina (186 x 133 mm) € 375
¼ pagina (90 x 133 mm) € 225


Wil je adverteren?
Stuur voor 10 december 2023 een mail naar info@visitlandvancuijk.info info@visitlandvancuijk.info Wij nemen daarna contact met jou op voor de verdere afhandeling!