Header

Fiets & Wandelboekje 2024

Ons best gewaardeerde promotiemiddel is, zo blijkt uit de enquête die wij in het najaar van 2023 hebben gehouden, het Fiets & Wandelboekje. Het kreeg een 8 als gemiddeld cijfer.

Wij hebben dus geen reden om het Fiets & Wandelboekje te vervangen of er veel aan te veranderen. 
Ook in 2024 wordt het een handzaam boekje met vooral veel fiets- en wandelroutes. Verreweg de meeste routes lopen langs bestaande knooppunten. Ze hebben verschillende lengtes (van kort naar lang) en thema’s en zijn over het hele Land van Cuijk verspreid. Alle routebeschrijvingen worden begin 2024 geactualiseerd. Waar nodig worden routes vervangen door nog betere of mooiere.
 
Het Fiets & Wandelboekje 2024 komt rond 1 maart 2024 beschikbaar. De oplage is, vanwege de grote vraag, hoger dan vorig jaar; we laten minstens 20.000 exemplaren drukken. Er komt ook een digitale versie beschikbaar die je, bijvoorbeeld als bijlage bij een boekingsbevestiging, naar toekomstige bezoekers kunt sturen.
Wil je graag (weer) Fiets & Wandelboekjes aan jouw gasten uitgeven? Begin 2024 laten wij via onze wekelijkse nieuwsbrief weten hoe en wanneer wij de boekjes gaan verspreiden.
 
Wil je fietsers of wandelaars bij jou laten pauzeren? 
Adverteer in het Fiets & Wandelboekje 2024!
Net als in voorgaande jaren is het mogelijk te adverteren in het Fiets & Wandelboekje.

formaat tarief excl BTW
1/1 pagina (148 x 105 mm) € 250
½ pagina (65 x 95 mm) € 175


Wil je adverteren?
Stuur voor 10 december 2023 een mail naar info@visitlandvancuijk.info info@visitlandvancuijk.info Wij nemen daarna contact met jou op voor de verdere afhandeling!