Header

Kennisprogramma 2023-2024

Visit Land van Cuijk, een van de ToerismePartners Land van Cuijk, wil bedrijven die daar behoefte aan hebben graag helpen met bijvoorbeeld het verbeteren van hun marketingactiviteiten, het verbeteren van hun aanbod en reviewmanagement. Dat doen we samen met vakexperts en met collega-ToerismePartners. 

Visit Land van Cuijk biedt een kennisprogramma aan, waar ToerismePartners gebruik van kunnen maken. In het najaar van 2023 wordt daar een start mee gemaakt. Er worden drie activiteiten aangeboden.
 
1. een 24uur Toekomstsessie over de belangrijkste trends en ontwikkelingen in toerisme en hoe je daar als bedrijf of organisatie op kunt aanhaken. Onder begeleiding van experts werk je aan een concreet plan voor de uitdaging(en) van jouw organisatie. Na 24 uur ga je naar huis met een plan van aanpak, de tools én het netwerk om de volgende dag direct aan de slag te kunnen. 

2. een traject waarmee ondernemers, die kansen zien in internationalisering, worden geholpen om vooral meer Duitse gasten aan te trekken. Het traject wordt georganiseerd in samenwerking met VisitBrabant).
 
3. de Marketingexpeditie, een activiteit van onze partner Social Noot. ToerismePartners Land van Cuijk kunnen er met korting aan deelnemen.

Meer weten?
Wil je meer weten over het kennisprogramma van ToerismePartners Land van Cuijk? Neem contact met projectleider Robert van Hemmen. Stuur een berichtje naar robertvanhemmen@visitlandvancuijk.info en hij neemt contact met jou op.