Header

Meer Duitse gasten

Het actief werven van meer Duitse gasten kan interessant zijn voor toeristische bedrijven en organisaties. De Duitse bezoekers zorgen aantoonbaar voor meer omzet en een verlenging van het seizoen. Mits je ze weet te interesseren natuurlijk. 
Hoe zorg je dat de Duitse gasten ook jóuw onderneming bezoeken? En dat je het maximale eruit haalt? Daar gaan we jou bij helpen.
 
De internationale gast komt niet vanzelf. Dat vraagt inzet. Op de eerste plaats van jou als ondernemer. Visit Land van Cuijk en VisitBrabant gaan jou daarbij helpen.
Samen starten we een traject waarbij je in een aantal sessies tips en tools krijgt om meer Duitse gasten te verwelkomen. Je leert wat de verwachtingen van Duitse gasten zijn en hoe je daaraan kunt voldoen. Daarnaast is deelname aan een campagne van VisitBrabant onderdeel van dit traject.
De deelname is kosteloos. Wat we wel van je vragen is: 
  • een geringe tijdsinspanning en een proactieve houding gedurende het traject. Wij gaan immers volop investeren in jouw onderneming en willen er samen een succes van maken;
  • aanwezigheid bij de kick-off en trainingsdag;
  • de intentie om deze duurzame samenwerking ook na afloop van het traject voort te zetten met Visit Land van Cuijk en VisitBrabant.                                                               
Kick-off event 
Half december vindt een gezamenlijke kick-off plaats. Op deze dag komen alle ondernemers die interesse hebben getoond voor het eerst samen. Ben jij erbij?
 
Meer weten over het project ‘Meer Duitse gasten’?
Neem contact met projectleider Robert van Hemmen. Stuur een berichtje naar robertvanhemmen@visitlandvancuijk.info en hij neemt contact met jou op.