Header

E-training Land van Cuijk

In samenwerking met Visit Brabant is een e-training gemaakt over het Land van Cuijk.
Met de kennis die ondernemers en medewerkers tijdens deze e-learning opdoen zijn zij nog beter in staat om gasten, die meer willen weten over het Land van Cuijk, van de juiste informatie te voorzien. 

 
In dertig sheets worden de deelnemers meegenomen door en langs de toeristische bezienswaardigheden van het Land van Cuijk. Aan het einde van de training volgt een toets met tien vragen. Wie minstens zes goed heeft beantwoord ontvangt, via mail, een oorkonde.

De e-training is hier te vinden.


De training duurt maximaal een half uur, is gratis én kan op elk moment van de dag én op elke plek worden gedaan. Het enige wat van deelnemers wordt gevraagd is een (gratis) inlogaccount aanmaken.
De training is bedoeld voor iedereen die zijn of haar kennis over toeristisch Land van Cuijk wil vergroten. Voor ondernemers en receptiemedewerkers die hun gasten willen kunnen vertellen wat er in het Land van Cuijk te beleven valt, maar ook voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers van bedrijven en maatschappelijke organisaties die, als onderdeel van een introductieprogramma, meer willen weten over de regio waarin zij werkzaam zijn.
 
Nog meer trainingen
Op het online e-trainingplatform van VisitBrabant staan nog meer interessante trainingen, waar belangstellenden met een gratis account toegang toe hebben. Interessant zijn bijvoorbeeld de trainingen waarin wordt uitgelegd wat de specifieke kenmerken zijn van Duitse en Vlaamse gasten én hoe je die succesvol kunt bedienen. Daarnaast worden trainingen aangeboden over gastvrijheid, reviewmanagement, de knooppuntroutes van het Routebureau, de Brabantse schilder Vincent van Gogh en goed eten in Brabant. Verder kan worden deelgenomen aan een algemene training over toerisme, ‘Wegwijs in Brabant’. In korte tijd doen de deelnemers zo veel kennis en informatie op over toeristische mogelijkheden in Brabant, zonder dat zij daarvoor hoeven te reizen of afspraken moeten verzetten. 
Kijk hier voor een overzicht van alle trainingen.

Bekijk de video voor meer informatie