Header

24uurs Toekomstsessie

Je gaat het pas zien als je het doorhebt! (Johan Cruijff)
Als toeristisch ondernemer in het Land van Cuijk krijg je te maken met diverse uitdagingen zoals hoe zorg ik dat ik opval voor nieuwe klanten, hoe organiseer ik mijn marketing en behaal ik resultaat, hoe kom ik aan (en behoud ik) goede medewerkers en hoe kan ik mijn organisatie verder ontwikkelen? Allemaal uitdagingen waar je als ondernemer niet altijd de kennis, het inzicht of netwerk voor hebt. 
 
In antwoord op al dit soort vragen heeft Visit Land van Cuijk exclusief voor ToerismePartners een uniek kennisprogramma ontwikkeld: de 24uur Toekomstsessie voor toeristische organisaties!
 
Wat is de 24uur Toekomstsessie?
In een tijdsbestek van 24 uur, van 13.00 uur tot de volgende dag 13.00 uur (zónder overnachting op locatie), gaan deelnemers aan de slag met concrete uitdagingen waar zij in de praktijk tegenaan lopen. Zij worden hierbij professioneel begeleid door vak experts en kennispartners van Visit Land van Cuijk. 
In een kleine groep van gelijkgestemde ToerismePartners werken deelnemers tijdens de 24uur Toekomstsessie van inzicht en analyse toe naar een concreet plan voor de eigen organisatie. Zij worden daarbij voorzien van de benodigde expertise, tips & tools en netwerk om dit plan vervolgens ook in actie om te zetten.
De 24uur Toekomstsessies staan onder leiding van Robert van Hemmen. 
 
Wat levert het op?
Aan het eind van de 24uur Toekomsessie gaan deelnemers naar huis met een concreet plan van aanpak voor de uitdaging binnen de eigen organisatie. 
 
Wat kost het?
Deelname aan de 24uur Toekomstsessie is gratis voor ToerismePartners van Visit Land van Cuijk. Wel betalen deelnemers een bijdrage (€ 100) voor gebruik van faciliteiten en de catering (gezamenlijk diner en werkontbijt).
 
Meer weten over de 24 uur Toekomstsessie voor toeristische ondernemers?
Neem contact met projectleider Robert van Hemmen. Stuur een berichtje naar robertvanhemmen@visitlandvancuijk.info en hij neemt contact met jou op.